Относно ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ФОРУМА !? 5260202b
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Относно ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ФОРУМА !?

Go down

Относно ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ФОРУМА !? Empty Относно ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ФОРУМА !?

Писане  OverlOrd on Сря Сеп 12, 2012 12:07 pm

Моля всеки нов потребител да се запознае със правилата по долу !!!
НЕЗНАНИЕТО НЕ Е ОПРАВДАНИЕ !Правила на форума !!!

Всяко нарушаване на правилата на форума (главните правила на форума, специалните правила на някои раздели както и общите условия за ползване) ще доведе до предупреждение. Администраторът на форума има право да блокира акаунти ако се наложи. Променянето на правилата се прави от екипа на форума.


I. Акаунти, предупреждения и наказания

(1) Всеки потребител има право да регистрира и ползва само един акаунт. Множествената регистрация и използването на няколко акаунти ще да доведе до банването на всичките акаунти. Ако двама или повече потребители споделят едно IP и имат акаунти във форума е желателно да уведомят Форумния Администратор.

(2) В случай, че акаунт е с перманентен бан, регистрирането на друг е позволено най-рано след 60 дни.

(3)Наименования на акаунти

а) Забранено е използването на никове съдържащи вулгарни и нецензурни думи и уеб адреси.
b) Забранено е използването на безсмислени никове, като dasfg243r3d.
c) Ще бъдат моментално блокирани акаунти, регистрациите на които цел е:

- Реклама
- Провокация и обида на потребители и Екипa на форум и игра
- Избягване на наказания сложени на основния акаунт.

*Основен акаунт е този, който е с по-ранна дата на регистрация.
*По точка b – първоначално потребителят ще бъде информиран на ЛС да смени ника си при отказ ще бъде сменен на edit*

(4) (Proxy using) Използването на прокси сървъри или други методи, за укриване на реалният IP адрес на потребителя, също се наказва. Ако използването на прокси е единственият начин, за да посещавате форума предварително трябва да предупредите и получите разрешение от Форумния Администратор (Board Administrator) .

(5) Акаунта може да бъде блокиран при натрупване на няколко предупреждения (warn ) – за вида на предупрежденията и причините може да прочетете повече в глава II. Броят на необходимите предупреждения за бан зависи от вида на нарушенията и датата на получването им.


1ви БАН - 3 дни - като за първи път акаунта няма да бъде блокиран, но ще имате право само да четете темите из форума
2ри БАН - 8 дни - блокиране на акаунта
3ти БАН - 16 дни - блокиране на акаунта
4ти БАН - 24 дни - блокиране на акаунта
5ти БАН - Indefinitely - акаунта се блокира за постоянно

(6) При екстремни случаи е възможно потребителят да бъде блокиран без получаването на няколко предупреждения.

(7) Posthunt, спам, off topic и тн. са леки нарушения и за тях ще получите само предупреждение (warn).
При отправяне на реални заплахи, при проява на шовинизъм,расизъм, при публикуването на порнографски материали ще получите перманентен бан.

II. Поведение във форума

(1) Разпространяването и публикуването на съдържания притежаващи обиден, порнографски, циничен, крайно политически, неморален характер, които могат да доведат до нарушаване на приложимите закони, е забранено.

(2) Също така е забранено да се дават ключове, хакове, кракове, или други неща с незаконен произход, включително и линкове към незаконни сайтове за сваляне или "торенти". Дискутирането на подобни материали ще доведе до незабавно предупреждение.

(3) Забранено е и предоставянето на лични разговори (форумни ЛС, IRC, MSN, съобщения в играта) без знанието и разрешението на другия участник в разговора.

(4) Постването на информация която не е свързана с темата и/или раздела (Спам, Off Topic) е нежелателно и може да доведе до предупреждение. Изключение е раздела Spam.

(5) (backseat modding) или изземването на функциите на модераторите ще се наказват, както и постове насочващи модераторите как да си вършат работата.

(6) Trolling(Подстрекателство) - публикуване на мнение, което може и да е във връзка с дискутираната тема, но има за цел да провокира непристойно държание от другите потребители или да публикуват мнения, които нямат връзка с нея.

(7) Ако сте писали в грешен раздел помолете модератор да премести темата/поста ви в правилния. При многократно нарушение може да получите предупреждение(warn).

(8 ) Обидите, дори цензурирани със звездички, и непристойния език са наказуеми в целия форум.

(9) Забранено е писането с главни букви, /в интернет пространството то е еквивалентно на крещене/. Изключение правят случаите, когато трябва да се предаде важна информация и изписването и с главни букви я прави по-забележима.

(10) Екипът на форума има право да цензурира темите и мненията. Това ще бъде маркирано в приложно съобщение.

(11) Повторно пускане на тема след като е била затворена, е забранено. Ако искате да добавите нещо към нея се свържете с модератора, който е затворил дадената тема, да я отвори.

(12) Продажбата и предлагането на акаунти и предмети за реални пари е забранена, потребителите дръзнали да го направят ще бъдат наказвани. Обмяната на акаунти е позволена и регламентирана втози текст.

(13) Pекламирането или линковете към други браузър базирани игри е забранено във форума включително и PC раздела. Линкове към игри които целят отчитането на потребителите там е забранено.

(14) Езикът на форума е английски и български и само тези два езика са позволени.

(15) Искането за махане на банове/предупреждения от игрови акаунти и аканути във форума, както и всякакво дискутиране на поставени банове и предупреждения, е забранено навсякъде във форума. За тази цел се свържете с човекът наложил Ви наказанието, който е извършил банна чрез ЛС/E-mail/IRC.


(16) Спаменето с емотикони или с изображения не е позволено поради голямото натоварване на другите компютри. Съобщенията които прекрачват границите на страницата (тоест тези, който трябва да се дърпат настрани или надолу за да се прочетат) са забранени.

(17) Всички постове трябва да съдържат минимум 4 думи; по-малко думи ще се считат за спам и ще бъдат предупреждавани веднага.(изключение прави секцията Спам и раздели, чиито теми са с по-особен характер, в които за да се изкаже мнение са достатъчни и по-малко от 4 думи)
Всякакви форми на абревиатури и съкращения като: ICU,BRB,LOL,ROFLMAO, ще се считат за една дума.

(18) Постове, чието съдържание е трудно за разчитане вследствие на правопис и злоупотреба със съкращения, както и изпозлването на нечетими шрифтове, цветове и прекомерни размери на текста могат да доведат до предупреждение.

(19) Публикуването на „линка за хапане” ще доведе до моментално предупреждение. (Изключение прави изписването им в подписа)

(20) Олицетворението на член на екипа (Име, Аватар, Подпис) може да доведе до предупреждение или в някой случаи бан.

(21) Забранено е обсъждане работата на членовете на екипа, ако имате някакви критики за член от екипа може да ги споделите на ЛС с неговия висшестоящ.

(22) Забранено е споделянето на лични данни на другите потребители, без тяхното съгласие – това включва имена, ЕГН, домашен адрес, IP адрес, снимки, ел поща и т.н.

(23) Posthunt (писане само за да си докарате по-голям брой мнения) води до предупреждение или в някой случаи до директен бан. Писането на два последователни поста, без да се възпозлвате от времето за едит на предното мнение, ще се счита за такъв случай.

(24) Не се допускат мнения свързани с баннати хора. Ако все пак пуснете такова мнение, това ще доведе до предупреждение на вас самия. Изключения се правят само за Сбогувания (с разрешение от администратора). Споделянето на акаунт с човек чийто акаунт е блокиран от форума също ще доведе до бан на другия собственик.

(25) Обсъждането на банове или предупреждения не е реазрешено във форума, това може да доведе до по нататъшни банове или предупреждения. Моля обсъждайте тези проблеми само с Модератора отговорен за това или неговия висшестоящ във форума.

(26) Не са позволени мнения подсказващи как да се заобиколят правилата на форума или играта.

(27) Ако се чувствате предупреден несправедливо или безпричинно, първо пуснете ЛС на Модератора, който ви е предупредил.
След това можете да се свържете със Супер Модератор(Super Board Moderator). В крайни случаи можете да говорите с Форумния Администратор (Board Administrator).
Думата на администратора е последна. Следвайте йерархията на форума или можете да бъдете игнориран (включително и предните ви разговори).

III Изображения в подписи,аватари и постове

(1) Изображенията в Подписите не могат да бъдат по-големи от:

височина: 150 пиксела
широчина: 450 пиксела
големина: 45 кб

ИЛИ

височина: 100 пиксела
широчина: 500 пиксела
големина: 45 кб

И само едно изображение в подпис.

a) Всеки подпис не трябва да съдържа текст по-голям от 5 реда нормална големина(10) - празните редове също се броят.
b) Ако в подписа се съчетават изображение и текст, то текста може да бъде максимум 3 реда, нормална големина (10) - празните редове също се броят, а изображението да е с размери посочени в точка 2.3.1
c) Изображението в подписа трябва да е подходящо за всички възрасти.
d) Ако сe прецени, че е необходимо, съдържанието на подписа може да бъде редактирано.
e) За информация, която трябва да бъде предадена на потребителите, понякога екипа може да увеличи големината на изображението или текстът поставен в подписите си.


(2) Изображенията могат да бъдат прикачени към постоветете, но те не трябва да надвишават следните размери:

височина: 400 пиксела
широчина: 400 пиксела
и големина на файла 100 кб всяко

(3) Модераторите могат да премахват всички изображения, които надхвърлят границите, по всяко време. Не повече от 5 изображения могат да се поставят в един пост.

(4) Изображенията в профила не трябва да надвишват следните размери:

200px височина
500px ширина
големина на файла до 60kb

И само едно изображение в профила.

IV. Бележки

Следните теми са за дискутиране със Форумния Администратор:

- Банове за подписи
- Молба за премахване на банове (чрез IRC или E-mail)
- Pанкове на потребители
- Сменяне на никове
- Оплаквания от Супер Модератори (относно Модератори, моля свържете се със Супер Модераторите)Екипът си запазва правата да променя правилата по всяко време, ако сметне за необходимо.
В процеса си на работа, екипа на Yu-Gi-Oh Academy , ползва известно облекчение по някои от правилата.
Тълкуването на правилата зависи от членовете на екипа.

_________________
Относно ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ФОРУМА !? 5366843Y
OverlOrd
OverlOrd
Administrator
Administrator

Male

Брой мнения 19

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите