Какво е Hamachi и как се работи с него ? 5260202b
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Какво е Hamachi и как се работи с него ?

Go down

Какво е Hamachi и как се работи с него ? Empty Какво е Hamachi и как се работи с него ?

Писане  OverlOrd on Съб Окт 13, 2012 12:23 pm

Hamachi е програма ,която симулира LAN връзка между 2 и повече компютъра ,прави симулация и на реален IP адрес което ви позволява да играете всички игри ,които позволяват игра в LAN и Direct IP режим !
А сега да обясня инсталацията в няколко стъпки:
1.Изтегляте програмата от тук http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=download&id=1049

2.Стартираме инсталационният файл и натискаме NEXT както обикновено
Какво е Hamachi и как се работи с него ? Hamachi1

2.1.ВНИМАНИЕ Когато стигнете до екрана на тема "Сигурност" проверка на етикета кутия "Изключване уязвими услуги на Windows през Hamachi". (Тъй като Hamachi е виртуална програма за LAN, услуги, като споделяне на принтер и файлове ще бъдат достъпни за други потребители в Hamachi по подразбиране, ако това поле не е отметнато, по този начин създават възможни проблеми на защитата за вас - потребителите биха могли достъп до вашите файлове и принтери ).
Какво е Hamachi и как се работи с него ? Hamachi2

3.Продължаване на щракнете върху NEXT и Hamachi ще бъдат инсталирани. Моля, обърнете внимание, че тя ще се инсталира нов мрежов адаптер име Hamachi, и този адаптер ще бъде видима, когато отидеш на мрежовите настройки на Windows.

На последната страница, махнете отметката от кутийката "Launch Hamachi". В някои случаи едно рестартиране може да се изисква да завърши инсталацията. Натиснете Finish и инсталационната програма ще завърши.
Какво е Hamachi и как се работи с него ? Hamachi3

4.Кликнете върху менюто "Старт" в долния ляв ъгъл на екрана. Отидете в контролния панел и след това отидете на мрежовите връзки. Списък на мрежовите карти трябва да се появи.
В Windows Vista, отворете менюто "Старт", щракнете с десния бутон на "My Network" пряк път. Меню, ще се отвори. Изберете "Properties" от менюто. Мрежа и споделяне център трябва да отвори. В този прозорец, натиснете "Управление на мрежовите връзки" от страничната лента в лявата част на прозореца. Списък на мрежовите карти трябва да се появи.

5.Изберете "Advanced" меню в лентата с менюта, и изберете "Advanced Settings" от менюто (Windows Vista потребителите да се наложи да натиснете бутона Alt на клавиатурата, за да се появи лентата с менюта)
Какво е Hamachi и как се работи с него ? Newham2

6.Разширени настройки прозорец. В раздела Адаптери и автомати, ще има списък с надпис "връзки". Използвайте бутоните в дясно от списъка, за да се движат Hamachi до най-горната част на списъка. (Това трябва да се направи, за да позволи Hamachi трябва да бъдат избрани първи, когато OP2 установява връзка с мрежата, в противен случай OP2 няма да можете да използвате Hamachi да създавате и да играете игри).
Какво е Hamachi и как се работи с него ? Newham3
Щракнете върху OK и затворете прозореца Network Connections.

7.Стартирайте Hamachi, като отидете в менюто "Старт" или от иконката на "Работният плот". Най-вероятно ще ви се появят два прозореца като единият от тях е програмата а другият е прозорец за "Създаване на акаунт" или "Влизане във акаунт"
(ако не сте регистриран се регистрирайте защото това ще ви бъде нужно за да играете)

8.След като сме си направили регистрация или сме се логнали е време да разучим интерфейсът на програмата !
Какво е Hamachi и как се работи с него ? Hamachi4
Ако бутона в долния ляв ъгъл не е зелено (свързан), кликнете върху, както е посочено по-горе картина на "включване". Това ще стартира на мрежа Hamachi ядрото и се свържете към сървърите посредничество Hamachi, които ви позволяват да се присъединят към виртуална мрежа, локална мрежа на Hamachi.

9.Кликнете върху "мрежа" икона, както е показано и след това щракнете върху "Присъедини се към съществуваща мрежа", както е показано по-долу (над този бутон се намира бутона "Създаване на мрежа" със негова помощ може да си създадете собствена "стая" в която да каните играчи)
Какво е Hamachi и как се работи с него ? Hamachi5

10.Веднага ви излиза прозорец във който трябва да напишете ИМЕТО и ПАРОЛАТА на мрежата към която искате да се присъедините.(ако сте избрали "Създаване на мрежа" ще ви се появи същият прозорец само че в него вие избирате името и паролата на мрежата която искате да създадете)
Какво е Hamachi и как се работи с него ? Hamachi6

11.Ако видите дисплей, подобно на следното, вече сте част от нашата мрежа, както и да започне играта с други потребители, които са и в мрежата.
Какво е Hamachi и как се работи с него ? Hamachi7

12.Сега стартирате играта и отивате на "Duel Mode"
Какво е Hamachi и как се работи с него ? 5372920I

12.Оттам избирате "2-Players Duel"
Какво е Hamachi и как се работи с него ? 5372922G

12.После "Data from your PC"
Какво е Hamachi и как се работи с него ? 5372925v

13.Ако всичко е ОК ще ви излезе този прозорец
Какво е Hamachi и как се работи с него ? 5372927E
Сега следвайте инструкциите!

(1)Кликате на палчето "ОК"
(2)Избирате вашият "NickName"

Сега идва най ВАЖНОТО трябва да изберете дали ще ХОСТВАТЕ(създадете) или ще ГОСТУВАТЕ(ще се присъедините) към игра!!!
(3)Създавате игра и чакате някой да се присъедини.
(4)Кликате и си избирате от създадените игри.

14.ВАЖНО не забравяйте когато спрете да играете да ИЗЛЕЗЕТЕ от мрежата в Hamachi !!!!
Кликането на "Х" не ви изкарва от мрежата вие все още сте там но под "неактивна форма" (нещо като offline в skype) което е пречка тъй като пречите на др. АКТИВНИ играчи да се присъединят към нашата мрежа!!!

За да напуснете мрежата ни в Hamachi кликнете с десния бутон на заглавието на мрежата в горната част на прозореца. Няколко опции ще се появи. Изберете "Оставете мрежа" да се премахнете от мрежата Hamachi и освобождаване на място си за друг.
Какво е Hamachi и как се работи с него ? Hamachi8

Забележка Потребителите които не са активни но не са и напуснали мрежата ще бъдат санкционирани !!!

_________________
Какво е Hamachi и как се работи с него ? 5366843Y
OverlOrd
OverlOrd
Administrator
Administrator

Male

Брой мнения 19

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите